• Kellemes hangulatú klasszikus szoba. Kérésre az ágyak összetolhatóak.
A szoba jól felszerelt, külön fürdőszoba illetve tv és ingyenes vezeték nélküli internet (Wi-Fi) tartozik hozzá.
  Klasszik szoba

  Kellemes hangulatú klasszikus szoba. Kérésre az ágyak összetolhatóak. A szoba jól felszerelt, külön fürdőszoba illetve tv és ingyenes vezeték nélküli internet (Wi-Fi) tartozik hozzá.

 • Kellemes hangulatú, jól felszerelt szoba. A szobához saját, jól felszerelt fürdőszoba, TV, ingyenes vezeték nélküli internet tartozik.
  Napsugár szoba

  Kellemes hangulatú, jól felszerelt szoba. A szobához saját, jól felszerelt fürdőszoba, TV, ingyenes vezeték nélküli internet tartozik.

 • Kellemes hangulatú szoba melyet családok és nászutas pároknak ajánlunk. A szoba jól felszerelt . Kérésre pótágyazható. A szobához külön fürdő tartozik illetve tv és vezeték nélküli internet.
  Családi / nászutas szoba

  Kellemes hangulatú szoba melyet családok és nászutas pároknak ajánlunk. A szoba jól felszerelt . Kérésre pótágyazható. A szobához külön fürdő tartozik illetve tv és vezeték nélküli internet.

Szoba foglalás

FOGLALÁS!
Show-Hide

Köszöntjük a weblapunkon!

4 Apr

Írta:

Kategóriák: Hírek

Cimkék: , , , , , , , , , , ,

Hozzászólások: 0

Vendégház Egerben

A Gesztenyesor Vendégház Egerben ideális szálláshely családoknak, nászúton lévő pároknak. Nyugodt, csendes környéken található, mégis közel van a gyógyfürdőhöz, strandhoz, érsekkerthez és a városközponthoz.

Gesztenyesor Vendégház EgerA szobák a ház emeleti részén találhatók, külön bejáraton közelíthetők meg. A gépkocsival érkezők a zárt udvarban is parkolhatnak és a ház előtti utcában is díjmentes a parkolás.

Strandfürdő - EgerA ház parkosított kertjében grillezési és nyársalási lehetőség van. A vendégszobák kényelmesek, komfortosak. A közös konyha jól felszerelt, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, valamint a sütéshez – főzéshez szükséges edények, eszközök mind megtalálhatók benne.

Vendégeinknek ingyenes WiFi kapcsolatot biztosítunk!

Várja Önöket is Eger egyik legkedveltebb vendégháza!

További információk Egerről.

 

Vélemény, hozzászólás?

Ingyenes parkolási lehetőség a Vendégház zárt udvarában, vagy a Vendégház melletti utcában.

Ingyenes, korlátlan vezeték nélküli internet biztosítunk minden vendégünknek.

Konyhánkban megtalál szinte mindent amire szüksége lehet egy nyaralás alkalmával.

Segítünk Önnek eligazodni az egri látványosságok és programok között.