• Kellemes hangulatú klasszikus szoba. Kérésre az ágyak összetolhatóak.
A szoba jól felszerelt, külön fürdőszoba illetve tv és ingyenes vezeték nélküli internet (Wi-Fi) tartozik hozzá.
  Klasszik szoba

  Kellemes hangulatú klasszikus szoba. Kérésre az ágyak összetolhatóak. A szoba jól felszerelt, külön fürdőszoba illetve tv és ingyenes vezeték nélküli internet (Wi-Fi) tartozik hozzá.

 • Kellemes hangulatú, jól felszerelt szoba. A szobához saját, jól felszerelt fürdőszoba, TV, ingyenes vezeték nélküli internet tartozik.
  Napsugár szoba

  Kellemes hangulatú, jól felszerelt szoba. A szobához saját, jól felszerelt fürdőszoba, TV, ingyenes vezeték nélküli internet tartozik.

 • Kellemes hangulatú szoba melyet családok és nászutas pároknak ajánlunk. A szoba jól felszerelt . Kérésre pótágyazható. A szobához külön fürdő tartozik illetve tv és vezeték nélküli internet.
  Családi / nászutas szoba

  Kellemes hangulatú szoba melyet családok és nászutas pároknak ajánlunk. A szoba jól felszerelt . Kérésre pótágyazható. A szobához külön fürdő tartozik illetve tv és vezeték nélküli internet.

Szoba foglalás

FOGLALÁS!
Show-Hide

Rólunk

 

Gesztenyesor Vendégház

A Gesztenyesor Vendégház Egerben ideális szálláshely családok és baráti társaságok elhelyezésére, akiknek egyformán fontos a belváros közelsége és a kellemes zöldövezetben való pihenés.

A hatalmas, gyönyörű gesztenyefákkal és örökzöldekkel körülölelt területen fekvő. Gesztenyesor Vendégház mindezt biztosítja , mivel a felüdülést adó strand fürdő, – a gyógyulni vágyók Mekkája – a Török- és gyógyfürdő, valamint a nyüzsgő belváros mindössze 5-10 perc sétával érhető el.

A közelben található az árnyas és különleges hangulatot árasztó Érsek kert, ahol a város főbb rendezvényei zajlanak.

Kocsi beállás, grill és nyársalási lehetőség az udvaron. A konyha a főzéshez szükséges eszközökkel felszerelve várja lakóit.

Ingyenes WIFI használat.

 

 

Ingyenes parkolási lehetőség a Vendégház zárt udvarában, vagy a Vendégház melletti utcában.

Ingyenes, korlátlan vezeték nélküli internet biztosítunk minden vendégünknek.

Konyhánkban megtalál szinte mindent amire szüksége lehet egy nyaralás alkalmával.

Segítünk Önnek eligazodni az egri látványosságok és programok között.